Help ! (Creating a spawnroom)

  • Site Migration: See bugs? Report them here. Want something changed or have an idea? Suggest it here.

Pyrosaxo

L1: Registered
Jun 2, 2018
4
0
Im a beginner trying to create maps and while trying to create a spawnroom i encountered a problem. I made a resupply locker, made the entity, associated it with a func_regenerate and compiled the map. The thing being that although it looks fine in hammer (its supposed to be aginst a wall), in game the model of the locker appears in the middle of the room, it has no collision but the bullets and projectiles hit it. There is collision where it is supposed to be as well as a working regen but the model just isn't there.

Any idea why this is happening and how to fix it ? Thanks in advance.
 

Da Spud Lord

Occasionally I make maps
aa
Mar 23, 2017
1,341
917
Screenshots? Preferrably with vcollide_wireframe enabled in console.
 

Pyrosaxo

L1: Registered
Jun 2, 2018
4
0
Capture.PNG

Here's how its supposed to be set up (i know the cabinet is not within the func zone but don't worry about it) in hammer
20180602175329_1.jpg

and here how it looks in game
 

Pyrosaxo

L1: Registered
Jun 2, 2018
4
0
And it says continiously in the console:
"Material shadertest/wireframevertexcolor has bad reference count 0 when being bound"
when i try to enable vcollide_wireframe as well as not changing anything (from what i saw at least)
 

Pyrosaxo

L1: Registered
Jun 2, 2018
4
0
Well, nevermind then.
It fixed itself after doing it over again 2 times, but still thanks for trying to help <3 !