Site slow for anyone else?

Discussion in 'Site Discussion' started by Seba, Mar 13, 2011.

  1. Seba

    aa Seba DR. BIG FUCKER, PHD

    Messages:
    2,363
    Positive Ratings:
    2,365
    For the past week or so, the site and all subdomains have been very slow for me - every page takes two minutes to load, some don't load at all, pictures attached to posts refuse to show up. Is anyone else having this issue, or is it just me?
     
  2. grazr

    aa grazr Old Man Mutant Ninja Turtle

    Messages:
    5,436
    Positive Ratings:
    3,568
  3. HellJumper

    aa HellJumper

    Messages:
    812
    Positive Ratings:
    373
  4. Prestige

    aa Prestige im not gay anymore

    Messages:
    1,774
    Positive Ratings:
    1,530
    pretty slow for me
     
  5. Exist

    Exist L6: Sharp Member

    Messages:
    306
    Positive Ratings:
    112
    Running fine in the USA. Try using a different browser.
     
  6. Duke Silas

    Duke Silas L1: Registered

    Messages:
    40
    Positive Ratings:
    18
    Runs fine for me., I'm in Malaysia.
     
  7. red_flame586

    red_flame586 L7: Fancy Member

    Messages:
    437
    Positive Ratings:
    108
    I occasionally have pictures not working and stuff, but that's the usual in Australia, not sure what's the problem
     
  8. Geit

    aa Geit 💜 I probably broke it 💜

    Messages:
    597
    Positive Ratings:
    1,114
    Seba, can you do a trace route to TF2Maps.net and post (Or PM to Dr. P & Me) the results. Also, if you go on the feedback domain ( http://feedback.tf2maps.net ), do the page timers in the footer tend to be higher than 1 second?

    Just have to establish if this is a problem with your connection, or a problem with the OpCode Cache we (Read: Dr. P installed after much pestering) installed on the 8th, as unlikely as it seems.
     
    Last edited: Mar 14, 2011
  9. Khuntza

    Khuntza L2: Junior Member

    Messages:
    78
    Positive Ratings:
    38
    Ive been having issues for about 2-3 weeks now also.. In Australia..

    I asked about it in group chat and got told it must be my ISP.. I get the same issue on different browsers and different computers, granted all on the same internet connection..

    Tried the feedback site.. "The connection to the server was reset while the page was loading."

    I would say Ive had the issue since before the 8th, though it might just feel longer..

    This is the only site I'm having any issues with, local or international.

    Tracert as requested..

    Tracing route to tf2maps.net [69.147.239.114]
    over a maximum of 30 hops:

    1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.0.1
    2 16 ms 16 ms 16 ms cbr-trn-nor-bras2-lo-20.tpgi.com.au [10.20.20.66
    ]
    3 17 ms 17 ms 17 ms cbr-trn-nor-csw2-port-channel-12.tpgi.com.au [20
    2.7.173.209]
    4 17 ms 18 ms 16 ms cbr-trn-nor-crt1-port-channel2.tpgi.com.au [202.
    7.162.61]
    5 21 ms 21 ms 21 ms syd-nxg-men-crt1-ge-2-1-2.tpgi.com.au [202.7.162
    .249]
    6 213 ms 214 ms 213 ms 207.114.154.9
    7 213 ms 213 ms 213 ms sjc1-pr1-ge-1-0-0-0.us.twtelecom.net [66.192.242
    .190]
    8 * * * Request timed out.
    9 287 ms 288 ms 287 ms xe6-1.cr1.nyc3.us.packetexchange.net [216.193.25
    5.242]
    10 * * * Request timed out.
    11 * * * Request timed out.
    12 * * * Request timed out.
    13 * * * Request timed out.
    14 * * * Request timed out.
    15 * * * Request timed out.
    16 * * * Request timed out.
    17 * * * Request timed out.
    18 * * * Request timed out.
    19 * * * Request timed out.
    20 * * * Request timed out.
    21 * * * Request timed out.
    22 * * * Request timed out.
    23 * * * Request timed out.
    24 * * * Request timed out.
    25 * * * Request timed out.
    26 * * * Request timed out.
    27 * * * Request timed out.
    28 * * * Request timed out.
    29 * * * Request timed out.
    30 * * * Request timed out.
     
  10. Seba

    aa Seba DR. BIG FUCKER, PHD

    Messages:
    2,363
    Positive Ratings:
    2,365
    TF2M tracert

    The feedback page is very odd; sometimes it loads in ~0.25s, sometimes doesn't load at all.