post maintenance changes make me D:

Discussion in 'Site Discussion' started by An Icy Mouse, Jun 29, 2009.

  1. An Icy Mouse

    aa An Icy Mouse

    Messages:
    205
    Positive Ratings:
    34
    The front page's links (most recent threads) now no longer have a "last post" button to take you to the most recent post made, just one to take you to the first post :(

    Secondly the last post by <username> link takes me to your lovely 404 page.
     
  2. Inqwel

    Inqwel L6: Sharp Member

    Messages:
    308
    Positive Ratings:
    61
    Another error since the site's change doesn't allow comments in the downloads section without a security token warning. I got mine in the model's section.
     
  3. drp

    aa drp

    Messages:
    2,256
    Positive Ratings:
    2,572
    I dont think comments are active in the downloads section as feedback for maps/wip's would be strewn across the site in different areas.
     
  4. drp

    aa drp

    Messages:
    2,256
    Positive Ratings:
    2,572
    ill look in to this today.
     
  5. drp

    aa drp

    Messages:
    2,256
    Positive Ratings:
    2,572
    all fixed.
     
    • Thanks Thanks x 2
  6. Shmitz

    aa Shmitz Old Hat

    Messages:
    1,129
    Positive Ratings:
    742
    Would it be possible to make the link to the last post more obvious? I had no idea until just now that the tiny little graphic was actually a link. All this time I thought the "last post" link was still missing, and I was about to complain about it. =P