missing resupply_locker model

Discussion in 'Mapping Questions & Discussion' started by Clarity, Apr 14, 2017.

  1. Clarity

    Clarity L1: Registered

    Messages:
    10
    Positive Ratings:
    1
    Hi. whem trying to use the resupply locker model it simply disappears. but the collision still there
     

    Attached Files:

  2. Viperi

    aa Viperi not actually a snek

    Messages:
    962
    Positive Ratings:
    530
    Have you tried what happens if you spawn it in with a prefab from the ABS pack (if you have it)?
     
    • Thanks Thanks x 1
  3. ics

    aa ics http://ics-base.net

    Messages:
    654
    Positive Ratings:
    410
    Are you using this model models/props_gameplay/resupply_locker.mdl and is it set to prop_dynamic instead of prop_static?
     
    • Thanks Thanks x 1
  4. Viperi

    aa Viperi not actually a snek

    Messages:
    962
    Positive Ratings:
    530
    It appear so from the second screenshot.
     
  5. Clarity

    Clarity L1: Registered

    Messages:
    10
    Positive Ratings:
    1
    it's fixed, i was missing the model from the game and not just the editor i had to reinstall TF2
     
  6. ics

    aa ics http://ics-base.net

    Messages:
    654
    Positive Ratings:
    410
    Next time just verify integrity of game files from properties. It will do the same thing, and you dont need to download everything again.
     
    • Thanks Thanks x 1
    • Agree Agree x 1
  7. Clarity

    Clarity L1: Registered

    Messages:
    10
    Positive Ratings:
    1
    actually i did that before i reinstalled. it didn't fix the issue
     
  8. DrSquishy

    DrSquishy L7: Fancy Member

    Messages:
    435
    Positive Ratings:
    80
    I had this issue while making a map for tf2jam. Make sure that the trigger volume either doesnt cover the whole prop, or covers the whole thing. can't remember which worked for me.