missing entities

Discussion in 'Mapping Questions & Discussion' started by werny, Jan 20, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. werny

    werny L1: Registered

    Messages:
    11
    Positive Ratings:
    0
    has this happened to anybody else, I have downloaded some of the tutorial maps, and can see the ones I am missing, but I can not create them, such as info_player_teamspawn not showing up
     
  2. Snipergen

    Snipergen L13: Stunning Member

    Messages:
    1,053
    Positive Ratings:
    150
    ehm? i dont think this is clear enough?
     
  3. werny

    werny L1: Registered

    Messages:
    11
    Positive Ratings:
    0
    ok, well some of the entity names just do not show up in the list, heres a pic
    [​IMG]
     
  4. hacky

    hacky L2: Junior Member

    Messages:
    83
    Positive Ratings:
    0
    Did you start hammer up in TF2 mode or CS:S mode?
     
  5. werny

    werny L1: Registered

    Messages:
    11
    Positive Ratings:
    0
    tf2, and I just went and reset my sdk files and all that junk
     
  6. Snipergen

    Snipergen L13: Stunning Member

    Messages:
    1,053
    Positive Ratings:
    150
    there is something wrong. these are css entitys. Do you have tf2 installed? is tf2 checked like hacky said?

    Are you sure you dont have -engine ep1 remaining in the launch options?
     
  7. werny

    werny L1: Registered

    Messages:
    11
    Positive Ratings:
    0
    ok I got it working now, I'm not sure what fixed it, I closed tf2, refreshed sdk data again and then refreshed mod game config, and it worked so if a mod or admin wants to delete this they can
     
  8. drp

    aa drp

    Messages:
    2,254
    Positive Ratings:
    2,555
    glad you resolved it :)

    closed.
     
Thread Status:
Not open for further replies.