HELP cant see my images in post!

Discussion in 'Site Discussion' started by [O], Apr 2, 2009.

  1. [O]

    [O] L3: Member

    Messages:
    121
    Positive Ratings:
    27
    hi guys,

    i know ive been asking a couple of you over the last 2 days about this but so far no solutions.

    im inserting images in the OP of my map thread and they're not showing.

    they're linked from my album in the image gallery of this site [tf2maps.net].

    they are smaller than the maximum size stated during upload

    they still didnt show after being moderated.

    its been a few days already
     
  2. Owlruler

    Owlruler L12: Fabulous Member

    Messages:
    964
    Positive Ratings:
    275
    you could try uploading them to somewhere else then use this - [​IMG] - button to place them in your post.
     
  3. [O]

    [O] L3: Member

    Messages:
    121
    Positive Ratings:
    27
    im new at this. can you recomend any free sites?

    and btw i did use that same button to place my images in my post.
     
  4. A Boojum Snark

    aa A Boojum Snark Toraipoddodezain Mazahabado

    Messages:
    4,769
    Positive Ratings:
    5,538
    I've used photobucket.com for 4 years and have been happy with them.
     
  5. YM

    aa YM LVL100 YM

    Messages:
    7,099
    Positive Ratings:
    5,920
    You mean images like these?
    [​IMG]
    If you've got firefox right click the image in the gallery and use "copy image location"
     
  6. GrimGriz

    GrimGriz L10: Glamorous Member

    Messages:
    774
    Positive Ratings:
    133
    Is there something where only donators and such can use the galleries? I use it almost exclusively for my posts here