Working on a map, crash issues

Discussion in 'Mapping Questions & Discussion' started by WillWow_mc, Nov 30, 2014.

  1. WillWow_mc

    WillWow_mc L1: Registered

    Messages:
    41
    Positive Ratings:
    6
    I already typed this all up, but Safari crashed and forgot everything I wrote...

    I've been working on this map for the past two days, for the beta gamemode Robot Destructon, but TF2 always crashes around 2/3rds of the way through loading the map, when it says Loading Resources and before the You're on your way to... screen.

    I will post the log here tomorrow when I get back on my computer, as this is typed on my iPod Touch.

    Some info:
    I've put in a robot with the type 'Final'. On rd_asteroid it doesn't have this, so that may be causing issues.
    The skybox may also be an issue, as it tells me about errors with DrawPortals and can't match up brushes and what not about some entites, which I'm guessing is the skybox.
    It has errors about sky_goldrush_01, for some reason.
    In the Alt+P dialog box:
    There are some incorrect I/O issues, but I will fix them up tomorrow.
    There are multiple errors with key 'angles' being an incorrect key or something...
    There is an error with the key 'maxrobots' in the tf_robotdestruction settings entity thing.

    I'll be trying to fix this up on my own tomorrow but of course I will take any suggestions from anyone. Thanks!

    PS: This is my first TF2 map, but I've got experience with Hammer editing with a couple of quake maps, so it's not a bad map!! I've actually got a whole commentary script typed up to talk about how much gameplay considerations were considered!!
     
  2. ThrowingPie

    ThrowingPie L1: Registered

    Messages:
    27
    Positive Ratings:
    28
    I'm don't know a lot about Robot destruction but the skybox errors
    happen on most of my maps and don't cause any issues. When you get the log run it through http://www.interlopers.net/errors/index.php and see if anything pops up. It sounds like it might be a issue with the game so the log might not show anything wrong.
     
  3. WillWow_mc

    WillWow_mc L1: Registered

    Messages:
    41
    Positive Ratings:
    6
    Fixed

    I've fixed the issue now. It was the 'Final' robots, so I've made them use the 'King' type.

    It's not perfect, but it will hopefully turn out well. I may post a download link so people can test it or something soon...