Texture not compiling?

Discussion in 'Mapping Questions & Discussion' started by Rolo, Aug 30, 2009.

  1. Rolo

    Rolo L1: Registered

    Messages:
    5
    Positive Ratings:
    1
    Hi. I´m making my first semi-serious map.
    I´m mostly using wood textures... and everything is going fine... but one thing. I´m using the Wood/wood_wall002c (blue colored wood) texture for the blu base wall.

    When I run the map locally, there´s no problem, but when I try it on a mp server, that texture doesn´t load (instead, I get those ugly purple squares).

    Any sugestion?

    And also... Is that texture official? I´ve not installed any custom content so i think it should be

    Thx

    In case the texture isn´t official, I can upload both the vmt and the vtf.
     
  2. Freyja

    aa Freyja ¯\_(ツ)_/¯

    Messages:
    2,883
    Positive Ratings:
    5,126
    I'm fairly sure there's no blue coloured wood as default. I don't remember seeing one. I'd have to check to be sure, but judging on what you said it's custom.

    If you have the vmt and vtf, just pakrat or BSPzip it into your map file, so that other people can enjoy its custom goodness.
     
  3. Mick-a-nator

    aa Mick-a-nator

    Messages:
    640
    Positive Ratings:
    314
    There is a blue wood texture but it is not wood_wall002c. That doesn't exist so I'm guessing its custom.
    If you want an official one try wood/wall009 or wood/grain_elevator_04 *05 or *06.
     
  4. Rolo

    Rolo L1: Registered

    Messages:
    5
    Positive Ratings:
    1
    It was a customtexture.

    Solved!

    Thank you

    (Those you said, Mick, didn´t match what I was looking for, but thx anyway)