Spawn Troubles

Discussion in 'Mapping Questions & Discussion' started by Tender Waffles, Feb 12, 2010.

  1. Tender Waffles

    Tender Waffles L1: Registered

    Messages:
    2
    Positive Ratings:
    0
    Hi, I've been working on my first map (bear with me here) and I cant seem to get the spawns working.

    I have two separate spawns, one for red and blue, and im getting red people spawning in the blue spawn, no one spawning in the red spawn and people spawning all in one spot or in 2 or 3 clusters.

    Any help on fixing this would be appreciated

    Edit: I'm also trying to add some teleports in, but as usual I cant get those to work either
     
  2. Firest0rm

    Firest0rm L4: Comfortable Member

    Messages:
    171
    Positive Ratings:
    33
  3. The Asylum

    aa The Asylum

    Messages:
    1,658
    Positive Ratings:
    586
    Right click your info_teamspawn entities, and check to see if their team is set.

    For trigger_teleport to work, you have to go into the Flags tab, and check the "clients" box
     
    • Thanks Thanks x 1
  4. Tender Waffles

    Tender Waffles L1: Registered

    Messages:
    2
    Positive Ratings:
    0
    Thanks for the help

    I used the vdc spawn room tut to make my spawn room in the first place : /

    I'll have a look at the tele one soon

    Tl;Dr-Spawn still broke, thanks for tele info

    EDIT: Ok I've managed to fox the spawns, the Func_respawn wad in the floor slightly, as was the info_player_spawn

    Thanks for all your help!
     
    Last edited: Feb 13, 2010