Respawn Room Issues

Discussion in 'Mapping Questions & Discussion' started by Da_Man, Sep 14, 2009.

  1. Da_Man

    Da_Man L4: Comfortable Member

    Messages:
    173
    Positive Ratings:
    38
    For the Record, first post on the site. :p

    Anyways, i have a map I am close to completing, but I cannot get the respawn rooms to work right. For some odd reason, RED always spawns in the BLU respawn room, and i have no idea why, no less any idea how to fix it.

    I checked the Compilelog checker, it came up with nothing. No leaks, no broken entities nada.

    I checked the info_teamspawn entities, and everything is in order.

    I checked the func_respawnroom brush, adn they are labeled thier respective entities.

    Any help is greatly appreciated.
     
    Last edited: Sep 15, 2009
  2. Shadow Tyrant

    Shadow Tyrant L69: Deviant Member

    Messages:
    69
    Positive Ratings:
    3
    Try moving the teamspawns up 16 units, and make sure they're away from any props or walls. Also, make sure they have individual, unique names. (red_spawn_01, red_spawn_02 etc.)
     
    • Thanks Thanks x 1
  3. Nineaxis

    aa Nineaxis Quack Doctor

    Messages:
    1,767
    Positive Ratings:
    1,403
    Set "Red spawn for round" and "Blue spawn for round" in the team_control_point_round entity.
     
  4. Da_Man

    Da_Man L4: Comfortable Member

    Messages:
    173
    Positive Ratings:
    38
    Alright, Tyrant's suggestion seems to have fixed the issue. Thank you very much, I've been trying to fix it for the last week and a half.