Payload hud error

Discussion in 'Mapping Questions & Discussion' started by Hertzole, Jan 22, 2015.

  1. Hertzole

    Hertzole L1: Registered

    Messages:
    4
    Positive Ratings:
    0
    [Fixed] Payload hud error

    Hi!

    I am quite new to mapping but after some time I've almost managed to make a payload map. But I currently only have one problem and that is the hud. It is quite broken for some reason. When the cart reaches the end of the hood it loops back to the start of the hud and goes the path once again. The control points are also weirdly placed. Here's an image:
    [​IMG]

    In the image you can see that on the hud it says I have 2 control points left. One is already taken by the blue team. But in fact the control point you see is the second to last control point. I have 3 points (with the last one). It is also quite weird because it is showing a control point behind the first one of some reason (not visible here). As I said before, I can't find a reason why it would do this. If anyone would know a reason why, please tell me!

    Thanks in advance!

    P.S I'm new to the forums and I've read the rules, guidelines and all that good stuff but I have done anything wrong, please tell me so I can learn by my errors! :)
     
    Last edited: Jan 22, 2015
  2. killohurtz

    aa killohurtz Distinction in Applied Carving

    Messages:
    1,006
    Positive Ratings:
    1,160
    That looks like an issue with your team_train_watcher entity - check that you have the correct entities listed for "Node that the path starts at," "Node that the path ends at," "Linked PathTrack #," and "Linked CP #," and that they're all in the right order.
     
    • Thanks Thanks x 1
  3. Hertzole

    Hertzole L1: Registered

    Messages:
    4
    Positive Ratings:
    0
    Thanks a lot! :D