My map wont compile correctly

Discussion in 'Mapping Questions & Discussion' started by Ingerwolf, Mar 22, 2010.

  1. Ingerwolf

    Ingerwolf L1: Registered

    Messages:
    7
    Positive Ratings:
    0
    Every time i compile and go into game it brings me back to an old version, the file is just not updating. Never had this problem before but its causing some major frustration. Anyways, can anyone please help me solve this problem?
     
  2. The Political Gamer

    aa The Political Gamer

    Messages:
    4,468
    Positive Ratings:
    1,683
    You most likely have a leak. Post your compile log here: http://www.interlopers.net/errors/ Then if it is a leak got to map->load point file then you should see a big red line somewhere in your map. Fallow it then seal the map. Then compile again. If the problem still persists keep loading the point file to find more leaks.
     
  3. YM

    aa YM LVL100 YM

    Messages:
    7,099
    Positive Ratings:
    5,742
    /slaps TPG.... No, the chances are its a far more fatal problem than that. The game loading an older map is usually caused by VBSP crashing and the compiler picking up the previous version, so you've got some issue making VBSP to crash most likely.

    Post your compile log through www.interlopers.com/errors then check things like are any displacements func_details since they can't be both and that is one of the things that may cause this.

    If you're still having problems, read your log yourself (interlopers can't catch everything) and if that doesn't present an obvious fix, report back.
     
    • Thanks Thanks x 1
  4. Ingerwolf

    Ingerwolf L1: Registered

    Messages:
    7
    Positive Ratings:
    0
    Yeah well, your both were both right but YM wins it cause it was a func_detail error. Thanks to both of you though!