Mvm Map crashing server

Discussion in 'Mapping Questions & Discussion' started by TravisTouchdown, Oct 30, 2014.

  1. TravisTouchdown

    TravisTouchdown L2: Junior Member

    Messages:
    67
    Positive Ratings:
    5
    Hello all. I will get right to the point. I made a nice mvm map for my servers. I opened it up in game and there was no problem. I was able to make a nav file for my robots just fine.

    I upload it to my server. As soon as I change the server to my new map, the server crashes instantly.

    What can cause this?
     
  2. henke37

    aa henke37

    Messages:
    1,857
    Positive Ratings:
    430
    Lets get the basics over with: post the compile log and the console log for when it does work.
     
  3. TravisTouchdown

    TravisTouchdown L2: Junior Member

    Messages:
    67
    Positive Ratings:
    5
    Here is my compile log

    When I open the map in my client, this is what my server console says.

     
  4. Hergan5

    Hergan5 L1: Registered

    Messages:
    27
    Positive Ratings:
    4
    Are you starting the server with 32 players slots? If not, that's probably the problem. If yes, then I dunno.
     
  5. TravisTouchdown

    TravisTouchdown L2: Junior Member

    Messages:
    67
    Positive Ratings:
    5
    IT is not that. That was from when I open up TF 2 and open the console and type in map mvm_paintballfarm_alpha but that works just fine.

    I am starting to think that the scream fortress has broken the version of sourcemod that my host is running on the server. I will have to put a call into my host today. See if he will update sourcemod and metamod.