Model Browser Not Working

Discussion in 'Mapping Questions & Discussion' started by Zeroandx, Jan 7, 2015.

  1. Zeroandx

    Zeroandx L1: Registered

    Messages:
    2
    Positive Ratings:
    0
    Hey all,
    I've recently started to learn how to use hammer and I think I'm starting to get the hang of it but today my Model Browser stopped working properly.

    here's a screenshot of what it looks like

    I can still rotate the model and if I click around I can change it too but I cant interact with any of the text entry fields and as you can see no text is visible. I tried verifying the SDK and TF2 caches but to no avail. I was hoping someone here would be able to help?
     
  2. Zeroandx

    Zeroandx L1: Registered

    Messages:
    2
    Positive Ratings:
    0
    Thank you for all your help but I fixed it myself by re-installing TF2, something I was hesitant to do due to its large size. I'll be sure to come back here if I have any more questions.
     
  3. Hotel Detective

    Hotel Detective L4: Comfortable Member

    Messages:
    187
    Positive Ratings:
    189
    No problem, any time :thumbup1:
     
  4. Pocket

    aa Pocket func_croc

    Messages:
    4,489
    Positive Ratings:
    2,219
    In the future, you can just verify your cache, which should have the exact same effect as a full reinstall unless Steam is horribly borked.
     
  5. Lampenpam

    aa Lampenpam

    Messages:
    1,019
    Positive Ratings:
    337
    Well he appearently did verify his game cache but SDK's cache? Are you using the old Source SDK? If you are making a map for TF2 you should go to team fortress 2/bin/hammer.bat
    There is your hammer