Map in fullbright:

  • Site Migration: See bugs? Report them here. Want something changed or have an idea? Suggest it here.

YOYOYO

l666: Member of the Sacred Duck
aa
Jul 10, 2017
550
For some reason when I load up my map, its in full bright, here's my compile thing: (finally figured out what you all meant)


** Executing...
** Command: "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Team Fortress 2\bin\vbsp.exe"
** Parameters: -game "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Team Fortress 2\tf" "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Team Fortress 2\sourcesdk_content\tf\mapsrc\koth_beam_a1.vmf"
Valve Software - vbsp.exe (Oct 14 2017)
4 threads
materialPath: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Team Fortress 2\tf\materials
Loading C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Team Fortress 2\sourcesdk_content\tf\mapsrc\koth_beam_a1.vmf
ConVarRef mat_reduceparticles doesn't point to an existing ConVar
fixing up env_cubemap materials on brush sides...
ProcessBlock_Thread: 0...1...2...3...4...5...6...7...8...9...10 (0)
ProcessBlock_Thread: 0...1...2...3...4...5...6...7...8...9...10 (0)
Processing areas...done (0)
Building Faces...done (0)
Chop Details...done (0)
Find Visible Detail Sides...done (0)
Merging details...done (0)
FixTjuncs...
PruneNodes...
WriteBSP...
done (0)
writing C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Team Fortress 2\sourcesdk_content\tf\mapsrc\koth_beam_a1.prt...Building visibility clusters...
done (0)
*** Error: Skybox vtf files for skybox/sky_goldrush_01 weren't compiled with the same size texture and/or same flags!
Can't load skybox file skybox/sky_goldrush_01 to build the default cubemap!
*** Error: Skybox vtf files for skybox/sky_goldrush_01 weren't compiled with the same size texture and/or same flags!
Can't load skybox file skybox/sky_goldrush_01 to build the default cubemap!
Finding displacement neighbors...
Finding lightmap sample positions...
Displacement Alpha : 0...1...2...3...4...5...6...7...8...9...10
Building Physics collision data...
done (0) (61736 bytes)
Placing detail props : 0...1...2...3...4...5...6...7...8...9...10
Compacting texture/material tables...
Reduced 300 texinfos to 173
Reduced 25 texdatas to 25 (526 bytes to 526)
Writing C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Team Fortress 2\sourcesdk_content\tf\mapsrc\koth_beam_a1.bsp
ZIP Output overshot buffer estimate: Estimated 0, actual 54
0 seconds elapsed
** Executing...
** Command: "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Team Fortress 2\bin\vvis.exe"
** Parameters: -game "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Team Fortress 2\tf" -fast "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Team Fortress 2\sourcesdk_content\tf\mapsrc\koth_beam_a1"
vvis launcher error: can't load vvis_dll.dll
The specified procedure could not be found.

** Executing...
** Command: "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Team Fortress 2\bin\vrad.exe"
** Parameters: -game "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Team Fortress 2\tf" "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Team Fortress 2\sourcesdk_content\tf\mapsrc\koth_beam_a1"
vrad_launcher error: can't load vrad_dll.dll
The specified procedure could not be found.

** Executing...
** Command: Copy File
** Parameters: "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Team Fortress 2\sourcesdk_content\tf\mapsrc\koth_beam_a1.bsp" "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Team Fortress 2\tf\maps\koth_beam_a1.bsp"

** Executing...
** Command: "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Team Fortress 2\hl2.exe"
** Parameters: -game "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Team Fortress 2\tf" +map "koth_beam_a1" -steam
 

henke37

aa
Sep 23, 2011
2,075
vvis launcher error: can't load vvis_dll.dll
The specified procedure could not be found.

There's your error.

Doesn't look like you are alone either.
 

Werewolf

Probably not a real Werewolf
Apr 12, 2011
872
There's your error.

Doesn't look like you are alone either.
Yeah I had that error, and it seemed to fix itself after one of the patches a couple days ago. I know that's no help here but I did report it to Valve so hopefully they will try fix it, if they haven't already.
EDIT: I validated my files again and it broke again.
 
Last edited: