Huge hammer issue

Discussion in 'Mapping Questions & Discussion' started by Infomaniac, Jul 27, 2017.

  1. Infomaniac

    Infomaniac L6: Sharp Member

    Messages:
    341
    Positive Ratings:
    168
    I try to apply a texture in hammer, but the textures don't show up in the texture library, it's like they disappeared...
    Can someone please help me really bad
    Updates : Everytime I launch hammer, it says something in the messages box searching a path for the materials. The textures in my maps are normal, I think filtering it to tf might not show the tf2 textures. Hammer stops working when I try to search something like "concretefloor"
     
    Last edited: Jul 27, 2017
  2. ics

    aa ics http://ics-base.net

    Messages:
    664
    Positive Ratings:
    412
    Where do you start your hammer from? Should be from the bin directory.
     
  3. Infomaniac

    Infomaniac L6: Sharp Member

    Messages:
    341
    Positive Ratings:
    168
    I have a shortcut.
     
  4. henke37

    aa henke37

    Messages:
    1,876
    Positive Ratings:
    440
    Validate the cache. It's probably corrupted. Again.
     
  5. Infomaniac

    Infomaniac L6: Sharp Member

    Messages:
    341
    Positive Ratings:
    168
    Alright let me do that. I'll edit this post if it works or doesnt work
    EDIT : Didn't work
     
  6. Infomaniac

    Infomaniac L6: Sharp Member

    Messages:
    341
    Positive Ratings:
    168
    Update : I typed "tf" in the keywords instead of the "filter" and it works, I'm sorry about this thread
     
    • Funny Funny x 1
  7. [Rx.] Christian Troy

    [Rx.] Christian Troy L4: Comfortable Member

    Messages:
    162
    Positive Ratings:
    43
    If it makes ya feel any better I've done that a few times after a good 9 hours of working on some maps. :)
     
    • Thanks Thanks x 1