white flicker on objects ???

Discussion in 'Mapping Questions & Discussion' started by Open Blade, May 13, 2008.

  1. Open Blade

    Open Blade L7: Fancy Member

    Messages:
    439
    Positive Ratings:
    34
    I've seen this on several maps, mostly models (usually piping) but sometimes on player models (mostly sniper rifle). I now see that on my map on some pipes. It tends to stay in same area on the model or object but sometimes goes away when you move and view it at a different angle. It's a white flicker. What the heck is it? What causes it and how do I fix it? Thanks fellas.
     
  2. TheDarkerSideofYourShadow

    TheDarkerSideofYourShadow L10: Glamorous Member

    Messages:
    792
    Positive Ratings:
    143
    Any screen shots? Might be something with cubemaps, since I know the sniper rifle is somewhat reflective. Not sure about piping though.
     
  3. Open Blade

    Open Blade L7: Fancy Member

    Messages:
    439
    Positive Ratings:
    34
    I'll get a pic up later on. I can't believe nobody knows though just from describing it. I see it all over the place on certain maps.
     
  4. R3dRuM

    R3dRuM L6: Sharp Member

    Messages:
    303
    Positive Ratings:
    19
    If you see it allover the place its your computer, not the map.

    Graphics Drivers
    Graphics card
    All other drivers
    shit computer?

    Update drivers or get a new computer i suppose
     
  5. Open Blade

    Open Blade L7: Fancy Member

    Messages:
    439
    Positive Ratings:
    34
    The fact that I see it on some maps and not others suggests it's not the computer. I've got a good rig, built it myself and it can handle games much more demanding then TF2. The flicker is ON the objects/models. Not just radomly anywhere. Something to do with the lighting or model or something. Thanks anyway though...........
     
  6. R3dRuM

    R3dRuM L6: Sharp Member

    Messages:
    303
    Positive Ratings:
    19
    Well, multiple maps cant all have the same problem, so its a client problem
     
  7. Foreverkul

    Foreverkul L4: Comfortable Member

    Messages:
    157
    Positive Ratings:
    14
    It might be vertical sync. Go to your video options and make sure its enabled.
    I didn't see any in the map you sent me, so screen shots would probably help.