VBSP seems to not be running...

Discussion in 'Mapping Questions & Discussion' started by Zungry (DarkVirus135), Apr 21, 2019.

  1. Zungry (DarkVirus135)

    aa Zungry (DarkVirus135)

    Messages:
    41
    Positive Ratings:
    28
    I'm trying to compile cp_map_libs, but I've immediately run into a snag. VBSP seems to just not be running. It's only reporting one error (when it should be reporting like eight) and isn't giving any output.

    Compile Log: https://pastebin.com/Jwu2805M

    Verbose Compile Log: https://pastebin.com/LCSA4Am4

    Compile Window: https://imgur.com/a/wEz7282

    This has me, Pdan4, and Da Spud Lord stumped. I would seriously appreciate some help from those experienced with the TF2 compile tools.

    Thanks!
     
  2. Zungry (DarkVirus135)

    aa Zungry (DarkVirus135)

    Messages:
    41
    Positive Ratings:
    28
    This is the compile log when running using the Normal setting: https://pastebin.com/RiUpN1wP

    Also, I use expert compile to run Map Analyst for packing content.
     
  3. Viemärirotta

    aa Viemärirotta sniffer

    Messages:
    1,003
    Positive Ratings:
    568
    Something (possibly geometry) is too complex for VBSP and VVIS to handle (VRAD seemed to run regardless, on a older bsp?), try cordoning the map one by one and compiling only with VBSP to figure out where the problem is.
     
  4. MOCOLONI

    MOCOLONI L6: Sharp Member

    Messages:
    265
    Positive Ratings:
    62
    This new report shows up, perhaps a missing Prefab:

    For non-final/extensive map testings, you shouldn't really bother packing content and instead moving them temporarily into your "custom" folder so that they'll be, 'indirectly', used by the map.
     
  5. Da Spud Lord

    aa Da Spud Lord Occasionally I make maps

    Messages:
    1,140
    Positive Ratings:
    779
    I think we figured out the issue. VBSP is hitting the brushsides limit, but wouldn't report the issue for some strange reason.