1. Hey there Guest,

    The game servers have moved to semi-dedicated hardware and IPs have changed. Please see front page server widget for up-to-date game server information.

Trains on Timer Like Well

Discussion in 'Mapping Questions & Discussion' started by BagOfChips, Jul 31, 2009.

  1. BagOfChips

    BagOfChips L5: Dapper Member

    Messages:
    227
    Positive Ratings:
    17
    Last edited: Aug 1, 2009
  2. flux

    flux L1: Registered

    Messages:
    49
    Positive Ratings:
    26
    I'm not a great expert at trains just yet but this might help, go to your track_2 entity and go to it's flags and there should be a check box for teleport to THIS path track, maybe if you muck around with that and test it you might find your solution. If you do please do tell!

    or always look at wells path_tracks and set up. I haven't done it myself yet but if you do might help

    flux
     
  3. BagOfChips

    BagOfChips L5: Dapper Member

    Messages:
    227
    Positive Ratings:
    17
    New Issue. i figured out setting the last path "OnPass" to "TeleportToTrackPath" would allow it to reset.

    edit: I parented the next train to a logic haha

    edit edit: I added in two more trains, and now none of the 4 work. No sounds, no movement, nothing.

    Entities here: http://www.mediafire.com/download.php?nkrnjjzwlnh
     
    Last edited: Aug 1, 2009
  4. flux

    flux L1: Registered

    Messages:
    49
    Positive Ratings:
    26
    is it because your using more than one logic_case? See I haven't gotten this close to this stuff yet because it is a bit more complicated. I'll look at Well and study that tonight
     
  5. BagOfChips

    BagOfChips L5: Dapper Member

    Messages:
    227
    Positive Ratings:
    17
    Well has more than 1 logic case :/

    edit: I got it to work. I forgot to change some of the track path's onpass

    Now to work on the lights >:]
     
    Last edited: Aug 1, 2009