Texture Installation Issue?

Discussion in 'Mapping Questions & Discussion' started by Ragorism, Dec 5, 2009.

  1. Ragorism

    Ragorism L1: Registered

    Messages:
    3
    Positive Ratings:
    0
    This may be painfully obvious (and I'm just somehow missing it), but whenever I installed the maps/textures from the link provided in this thread, I simply dumped the textures into the mapsrc folder, which resulted in this.

    I imagine I did something horribly wrong in installing it; Can anyone point out what that may have been? ;)
     
    Last edited: Dec 5, 2009
  2. Seba

    aa Seba DR. BIG FUCKER, PHD

    Messages:
    2,363
    Positive Ratings:
    2,365
    Are you having trouble with the maps or the textures? I don't really know how to help you because I don't know what your problem is exactly :/
     
  3. Ragorism

    Ragorism L1: Registered

    Messages:
    3
    Positive Ratings:
    0
    The maps load fine, I'm certain it's the textures that are bugging out.
     
  4. n30n

    n30n L4: Comfortable Member

    Messages:
    154
    Positive Ratings:
    13
    Dump textures in username/team fortress 2/tf/materials
     
    • Thanks Thanks x 1
  5. Bockagon

    Bockagon L3: Member

    Messages:
    147
    Positive Ratings:
    72
    Make sure you have the swamp theme installed correctly. The maps don't have the custom content packed with them, you need to install it manually.
     
    • Thanks Thanks x 1
  6. Ragorism

    Ragorism L1: Registered

    Messages:
    3
    Positive Ratings:
    0
    I see; I took your suggestions, and whatever it was, it fixed the problem!

    :)