Testing the map tests a "previous state"

Discussion in 'Mapping Questions & Discussion' started by thunderdraco, Jun 20, 2008.

  1. thunderdraco

    thunderdraco L1: Registered

    Messages:
    13
    Positive Ratings:
    0
    Hey there guys. I have a problem with my map. Whenever i try to test run my map, and i get in game, the map seems to be in a previous state it was in before, unlike how it is now. For example, I may have added a few staircases in my map and then saved, but when I test the map, it gives me the map without the staircases. I dont know what could have caused this as this hadn't been happening before. Any help would be great. And if you need more info, I will provide it.
     
  2. DasMatze

    DasMatze L2: Junior Member

    Messages:
    87
    Positive Ratings:
    31
    Look at your compile log. There must be an error which causes that the map won't be saved.

    DasMatze
     
    • Thanks Thanks x 1
  3. thunderdraco

    thunderdraco L1: Registered

    Messages:
    13
    Positive Ratings:
    0
    wow i guess i really should have done that first. Sorry its been awhile since i used SDK. But thank you, I found the problem with your help. Turns out it had to do with those pesky displacements. Thanks!
     
  4. Spacemonkeynz

    Spacemonkeynz L5: Dapper Member

    Messages:
    234
    Positive Ratings:
    52
    Those displacements can be very pesky.
     
  5. Queops

    Queops L2: Junior Member

    Messages:
    77
    Positive Ratings:
    3
    Displacements ARE pesky.
     
  6. dookiebot

    dookiebot L1: Registered

    Messages:
    36
    Positive Ratings:
    3
    I KEEEELLLL YOU DISPLACEMENTSS!!!!!


    Yeah, I laugh at how when I went into mapping I thought outdoor areas would be easier to map than indoor areas. hahahahah hahahahahha :(