Teleports

Discussion in 'Mapping Questions & Discussion' started by The Mun, Nov 26, 2016.

  1. The Mun

    The Mun L1: Registered

    Messages:
    10
    Positive Ratings:
    4
    Me and a friend are trying to make teleports for a map we're making but can't get the trigger_teleport to work no matter what. We've got the right info_teleport_destination name, we've got preserve angles and clients flags checked, what in the world is making it not work?
     
  2. TAVRAX

    TAVRAX L1: Registered

    Messages:
    18
    Positive Ratings:
    12
    From personal experience, if you don't have a local destination landmark, you don't need to preserve angles. It should preserve angles by itself depending on the direction the destination entity is faced. Try unticking the preserve angle flag and try the teleport again.
     
    • Thanks Thanks x 1
  3. TAVRAX

    TAVRAX L1: Registered

    Messages:
    18
    Positive Ratings:
    12
    I am also working on a map with teleports and these pictures show the way that I have set it up. Hopefully this helps.

    Entity Info:
    http://puu.sh/suRkX/6138af859e.jpg
    (It is disabled cause it activates upon trigger, you can change this related to how you want it to be set up.)

    Flag Info:
    http://puu.sh/suRnj/edf343cff7.jpg

    If you have any more questions, don't be afraid to ask.
     
  4. The Mun

    The Mun L1: Registered

    Messages:
    10
    Positive Ratings:
    4
    Thanks. I tried your suggestion, and unchecking angles made it work. Thanks a bundle~
     
    • Like Like x 2