Model Street Lamp

Discussion in 'Models & Textures' started by Exist, Feb 14, 2010.

  1. Exist

    Exist L6: Sharp Member

    Messages:
    306
    Positive Ratings:
    112
    you know those lamps...the nice ones...


    It's finished!

    Mega thanks to Haas for being a sport and texturing it!

    Downlink is now finished mdl
     
    Last edited: Feb 14, 2010
  2. gamemaster1996

    gamemaster1996 L13: Stunning Member

    Messages:
    1,065
    Positive Ratings:
    131
    Well i can't help at-all at the moment but i can tell you your street lamp does look nice.
     
    • Thanks Thanks x 1
  3. Haas

    Haas L1: Registered

    Messages:
    34
    Positive Ratings:
    4
    Hey,
    I did it :)
    [​IMG]
    http://twitpic.com/138c0v
    Download:
    http://www.mediafire.com/?qy4jfmbjejm
    I had some problems with your normals, normally you flip them outside, but they got flipped inside, so I flipped them inside...
    UV map isn't the best looking one(updated looks pretty good), and I didn't check the scale in source.
    In the download all the source files are there except the compile.bat since my account info was in there.
    Bat file:
    Code:
    @"C:\Steam\steamapps\YOURACCOUNT\sourcesdk\bin\ep1\bin\studiomdl.exe" -game "C:\Steam\steamapps\YOURACCOUNT\team fortress 2\tf" lamp_001.qc
    pause
    When you have these files set-up it is pretty easy to compile models.
    Edit updated the uv map removed some edges.
     
    • Thanks Thanks x 1
    Last edited: Feb 14, 2010
  4. Exist

    Exist L6: Sharp Member

    Messages:
    306
    Positive Ratings:
    112
    whoa, It's good, but so small in source...not even 1 unit >.>
     
    Last edited: Feb 14, 2010
  5. Acumen

    aa Acumen Annoyer

    Messages:
    704
    Positive Ratings:
    593
    cool stuff, Haas and Exist :)

    maybe next time don't promote you "don't care of seeing it finished".
    i don't know, kinda made a weird impression when i read that. i mean why release anything, if you don't care at all, in the first place. good you edited that out now :)
     
  6. Haas

    Haas L1: Registered

    Messages:
    34
    Positive Ratings:
    4
    Yeah it happens :p
    You can just scale it up in blender and export it again. You don't need to update the UV map.
    You also need to do this with the psy model
    I btw learned this all from this tutorial:
    http://www.dvondrake.com/tutorials/modeling-for-source-in-blender