Strange PLR issues

Discussion in 'Mapping Questions & Discussion' started by Shaeam, Feb 12, 2015.

  1. Shaeam

    Shaeam L1: Registered

    Messages:
    42
    Positive Ratings:
    16
    I'm currently experiencing issues with a PLR_ map that I'm developing.
    I used Boojaum Snark's gamemode entities as a base and hopped into the game; only to find out that the cart move on the track and the HUD doesn't appear. I've been tampering with it off-and-on for about two hours now and it's really starting to bother me -- especially since there's very little documentation about PLR_ map entities... So with that said, does anyone know what might be causing this problem?

    If it helps, I also noticed that when I compile Boojaum's gamemode with everything but the single stage payload disabled; the hud works but the carts STILL don't move.
     
  2. KubeKing

    Server Staff KubeKing dan's birthday was fun too

    Messages:
    1,247
    Positive Ratings:
    1,511
    Mind linking to a file download of the .vmf of your map, or going into specific detail about what you think is wrong? I personally might not be able to solve your problem, but I'll see what I can do.
     
  3. Shaeam

    Shaeam L1: Registered

    Messages:
    42
    Positive Ratings:
    16
  4. KubeKing

    Server Staff KubeKing dan's birthday was fun too

    Messages:
    1,247
    Positive Ratings:
    1,511
    Bumping this thread, and letting you know that I can't seem to figure out what you're problem is (even though I just dealt with about the same thing on a PL map -> I had to pretty much scrape clean much of my logic, but you shouldn't have to do the same). This is going to sound obvious and repetitive, but double-check your logic and make sure that it matches up with the PLR logic of the ABS sample. Also, some of the people on this thread may be able to help, as they did with me before. I've taken the liberty of checking for leaks and other map problems, but their seems to be none on my radar, if that makes a difference.

    Let's get this problem solved!!
     
  5. Shaeam

    Shaeam L1: Registered

    Messages:
    42
    Positive Ratings:
    16
    Thanks!

    Anyway, carrying on from that I have good news! I figured out what happened; my very last track pieces weren't connecting... I only have only a few more smaller problems: the BLU cart isn't appearing on the hud (only the red cart) but it still rolls properly... Also; rolling to the past point doesn't capture the point for some strange reason.
     
  6. Shaeam

    Shaeam L1: Registered

    Messages:
    42
    Positive Ratings:
    16
    Alright; I figured out all of that and now everything works perfectly... Except for the cart cannot be stopped if an opposing player is near it. Everything is so close to working perfectly...!