Strange Error after Unpacking my Map

Discussion in 'Mapping Questions & Discussion' started by Superjoe224, Feb 6, 2016.

  1. Superjoe224

    Superjoe224 L1: Registered

    Messages:
    16
    Positive Ratings:
    3
    So I did a goof and accidentally deleted the vmf of my map. I managed to grab a BSP and rip it up and open it in hammer again and started to look around and noticed this happening all over my map. It also had several leaks that didn't exist prior to me ripping it open.

    http://imgur.com/t54u8y4

    I was going to spend an hour and do some minor fixes and then start texture work, but this turned out to be closer to 4 hours of me just smashing my head against a wall and nothing getting done.

    Little help guys?
     
  2. henke37

    aa henke37

    Messages:
    1,890
    Positive Ratings:
    443
    And you accidentally deleted the autosaves and the backup save too?
     
    • Thanks Thanks x 1
  3. Superjoe224

    Superjoe224 L1: Registered

    Messages:
    16
    Positive Ratings:
    3
    Oh god, I didn't even know those existed and didn't even think about it. Thankfully there are several autosaves there. And they loaded up flawlessly! Greatly appreciated!

    For those who don't know:

    C:\HammerAutosave
     
  4. Crash

    aa Crash func_nerd

    Messages:
    3,161
    Positive Ratings:
    4,800
    Unfortunately decompiled maps aren't exact 1:1 of the vmf. They can introduce a lot of problems.

    Luckily you had backups!
     
  5. worMatty

    aa worMatty Repacking Evangelist

    Messages:
    1,072
    Positive Ratings:
    834
    The backup save that Henke alluded to is the .vmx file in the same directory as your VMF.
     
    • Useful Useful x 1