payload hud not showing up

Discussion in 'Mapping Questions & Discussion' started by Kobolite, May 25, 2017.

  1. Kobolite

    aa Kobolite The only dutch person here!

    Messages:
    617
    Positive Ratings:
    490
    i'm making a new payload map. for some wierd reason the hud doesn't show up. in the tf_gamerules i set the hud type to payload hud
     
  2. henke37

    aa henke37

    Messages:
    1,948
    Positive Ratings:
    462
    Do you have a watcher entity? And is it active?
     
  3. Kobolite

    aa Kobolite The only dutch person here!

    Messages:
    617
    Positive Ratings:
    490
  4. Kobolite

    aa Kobolite The only dutch person here!

    Messages:
    617
    Positive Ratings:
    490
  5. theatreTECHIE

    aa theatreTECHIE Yet another Techie for the net...

    Messages:
    397
    Positive Ratings:
    418
    Have a look at the payload prefab in the ABS pack, and compare what is there to what you have in your map.
     
  6. Kobolite

    aa Kobolite The only dutch person here!

    Messages:
    617
    Positive Ratings:
    490
    i copied the logic from the ABS gametype library
     
  7. Benoist3012

    Benoist3012 L4: Comfortable Member

    Messages:
    150
    Positive Ratings:
    201
    You also need the team_control_point_master entity.
     
    • Thanks Thanks x 1
  8. Need_Map_Help

    Need_Map_Help L1: Registered

    Messages:
    7
    Positive Ratings:
    0
    Have you correctly filled out the details in your ream_train_watcher?
     
  9. Kobolite

    aa Kobolite The only dutch person here!

    Messages:
    617
    Positive Ratings:
    490
    Yes