Payload ending early

Discussion in 'Server Discussion' started by thefatkid, Aug 8, 2011.

  1. thefatkid

    thefatkid L1: Registered

    Messages:
    1
    Positive Ratings:
    0
    Hello,

    I've been trying to get this right for hours. I mean, I figured out the Saxton Hale vs mod so I should be able to figure out this. On some payload maps, for example PL_Cashworks_RC2 - the map ends after the 3rd control point, and there are a total of five. I have max rounds set to 10. I don't see anything else to edit in the server config that has anything else to do with rounds. There's not like a 'minimum rounds' or something. Maybe I have to do a custom cfg for the map?

    Thanks,

    Me
     
  2. Loc_n_lol

    Loc_n_lol L10: Glamorous Member

    Messages:
    726
    Positive Ratings:
    273
    The map ends how exactly ? Blu wins after capping a checkpoint ?
     
  3. Jeremy

    Jeremy L11: Posh Member

    Messages:
    829
    Positive Ratings:
    251
    I've never mapped for PL before, so I'm kind of shooting in the dark here.

    Have you set unique index numbers for every single capture point?
     
  4. Lancey

    aa Lancey Currently On: ?????

    Messages:
    3,076
    Positive Ratings:
    1,314
    It's cashworks. It's not his map.

    Maybe the time limit is being expired?
     
  5. LeSwordfish

    aa LeSwordfish semi-trained quasi-professional

    Messages:
    4,105
    Positive Ratings:
    6,003
    Rounds don't control capture points, they contrl how many times a map is played before the server moves to the next map.

    Are you trying to do this to someone else's map through a server, or to your own map in hammer?
     
  6. Lancey

    aa Lancey Currently On: ?????

    Messages:
    3,076
    Positive Ratings:
    1,314
    bq
     
  7. Muda Muda Muda

    Muda Muda Muda L1: Registered

    Messages:
    11
    Positive Ratings:
    2
    Bad config settings, it sounds like you are using just the server cfg for universal settings, as a result you probably have winlimit or something set too low. I use individual config files for all my maps, usually just setting maxrounds to 1 or 2 and everything else 0.