Payload checkpoint not appearing on hud and the previous one is the last

Discussion in 'Mapping Questions & Discussion' started by TerabyteST, Sep 29, 2009.

  1. TerabyteST

    TerabyteST L4: Comfortable Member

    Messages:
    181
    Positive Ratings:
    82
    Hi, I'm making my first payload map and added two checkpoints (they are just middle ones, the track ends at the second, I'll soon extend it to the final point)
    I've followed the payload creation tut on the wiki, checked and checked again for errors but found none. And I get this:
    [​IMG]
    As you can see the game knows there's another checkpoint after the first one but it doesn display the red circle. Also, the checkpoint "hologram" doesn't even appear. I'm suspecting it not even being there...

    Oh and when I reach the first checkpoint (the visible circle) blu wins the game even if the track doesn't end there.
     
  2. A Boojum Snark

    aa A Boojum Snark Toraipoddodezain Mazahabado

    Messages:
    4,769
    Positive Ratings:
    5,535
    My guess is both your team_control_point have the same index, resulting in the second one being removed. Seems to fit the symptoms. Each point has to have a unique index.
     
  3. J4CK8

    J4CK8 L11: Posh Member

    Messages:
    820
    Positive Ratings:
    223
    Used to get this problem, could not solve it. I suggest, if ABS is wrong...yeah right, then download the Ultimate Mapping Resource Pack (In his sig^) and use the example from the 3-stage pl map.
     
  4. Freyja

    aa Freyja ¯\_(ツ)_/¯

    Messages:
    2,869
    Positive Ratings:
    4,896
    I got that when one of my path_tracks wasn't linked to the next one along. Check all your connections.
     
  5. TerabyteST

    TerabyteST L4: Comfortable Member

    Messages:
    181
    Positive Ratings:
    82
    It worked as a boojum snark said. I also got a problem with the func_train_watcher not working anymore and not showing on the HUD and resolved it by renaming ALL the path_tracks in my map (HUGE FUN!)