PakRat tries to add tons of models/textures that are in the GCF's

Discussion in 'Mapping Questions & Discussion' started by King John, Mar 29, 2010.

  1. King John

    King John L1: Registered

    Messages:
    2
    Positive Ratings:
    0
    Hello,

    I have modified a map that is in the museum style. (In the process of asking for permission to make it public, don't worry ;) ) and when I go to use Pakrat to add the custom textures, it tries to add all the models that are default for TF2, along with the ones I need in there. Totals up to like 58 MB, not good. I tried adding only the ones I need, but it just shows them as missing in game. Is there any way I can fix this?

    Thanks,

    King John.

    EDIT: I recompiled, tried to pack, and it just sat there at the console. Here's the output:
    Pakrat v0.95 - by Rof (rof@mellish.org.uk)
    Reading Achievement_Idle_Museum_v2.bsp
    Ident: 1347633750
    Version: 20
    Lump 0: 5184892, 244650, 0, 0 Entities 244650 bytes
    Lump 1: 1036, 67120, 0, 0 Planes 3356
    Lump 2: 1005572, 3808, 0, 0 TexData 119
    Lump 3: 730212, 106440, 0, 0 Vertexes 8870
    Lump 5: 836652, 94976, 0, 0 Nodes 2968
    Lump 6: 931628, 73944, 0, 0 TexInfo 1027
    Lump 7: 1042612, 314104, 1, 0 Faces 5609
    Lump 8: 1846228, 3338664, 1, 0 Lighting 3338664 bytes
    Lump 9: 5433944, 12, 2, 0 Occlusion 12 bytes
    Lump 10: 68156, 96608, 1, 0 Leafs 1725
    Lump 11: 1356716, 11218, 0, 0 -11218
    Lump 12: 1754448, 89352, 0, 0 Edges 22338
    Lump 13: 1600340, 154108, 0, 0 SurfEdges 38527
    Lump 14: 1843800, 2400, 0, 0 Models 50
    Lump 15: 5429544, 4400, 0, 0 Worldlights 51
    Lump 16: 1582516, 14164, 0, 0 LeafFaces 7082
    Lump 17: 1596680, 3660, 0, 0 LeafBrushes 1830
    Lump 18: 1536048, 8316, 0, 0 Brushes 693
    Lump 19: 1544364, 38152, 0, 0 BrushSides 4769
    Lump 20: 1846200, 16, 0, 0 Areas 2
    Lump 21: 1846216, 12, 0, 0 AreaPortals 1
    Lump 27: 1367936, 168112, 0, 0 OriginalFaces 3002
    Lump 28: 5713232, 2, 0, 0 -2
    Lump 29: 5444284, 268947, 0, 0 PhysCollide 268947 bytes
    Lump 30: 5713236, 9900, 0, 0 VertNormals 825
    Lump 31: 5723136, 52934, 0, 0 VertNormalIndicies 26467
    Lump 35: 5782112, 4054, 0, 0 GameLump 4054 bytes
    Lump 37: 1020600, 4720, 0, 0 Primatives 472
    Lump 39: 1025320, 17292, 0, 0 PrimIndicies 8646
    Lump 40: 5786168, 54, 0, 0 PakFile 54 bytes
    Lump 42: 5433960, 128, 0, 0 Cubemaps 8
    Lump 43: 5434088, 2877, 0, 0 TexDataStringData 2877 bytes
    Lump 44: 5436968, 476, 0, 0 TexDataStringTable 119
    Lump 45: 5437444, 6688, 0, 0 Overlays 19
    Lump 46: 5776072, 6038, 0, 0 LeafMinDistToWater 6038 bytes
    Lump 47: 1009380, 11218, 0, 0 FaceMacroTextureInfo 11218 bytes
    Lump 51: 633604, 12076, 0, 0 -12076
    Lump 52: 621528, 12076, 0, 0 -12076
    Lump 55: 645680, 84532, 1, 0 LeaflightLDR 84532 bytes
    Lump 56: 164764, 456764, 1, 0 LeaflightHDR 456764 bytes
    Lump 59: 5433956, 4, 0, 0 -4
    Lump 60: 5444132, 152, 0, 0 -152
    MapRev: 118
    ----------------

    Pak file at offset 5786168, length 54 bytes
    Pak lump entries: 0

    EDIT AGAIN: I built cubemaps, and I could packrat. I removed my extracted GCF Files (read that would help) and it didn't pack them because it couldn't find them. It did pack my custom files. Basically the same results as before... *Sigh* Anyone?
     
    Last edited: Mar 30, 2010
  2. Terr

    aa Terr Cranky Coder

    Messages:
    1,591
    Positive Ratings:
    405
    Delete/move all of the models you have on your disk directories which are direct duplicates of ones inside the GCFs so Pakrat doesn't think they're custom.

    Oops, I see your edit now. Are you sure you started over with a fresh never-before-pakratted copy of your map?
     
    • Thanks Thanks x 1
  3. King John

    King John L1: Registered

    Messages:
    2
    Positive Ratings:
    0
    I just converted all the VTF's to TGA, then back to VTF with VMT's. (The VMT's weren't messed up before, i know that.) I just recreated them and they worked!