Odd Error right before loading the map via compile

Discussion in 'Mapping Questions & Discussion' started by Ninjilla, Oct 31, 2008.

  1. Ninjilla

    Ninjilla L7: Fancy Member

    Messages:
    445
    Positive Ratings:
    55
    Right before its about to load the map for a quick run-through to check stuff, this error came up.

    Host_EndGame: Map coordinate extents are too large!!
    Check for errors!

    I dont really know what that means. I dont have too much stuff up really, its just the beginning of the map, the 1st CP isnt even set up yet, this is like, Day2 and Im already getting owned by odd probs o_O. The sticky didnt say anything about this, so any help guys? Or should I post my whole log?
     
  2. luxatile

    aa luxatile deer

    Messages:
    2,289
    Positive Ratings:
    1,349
    Log would be nice. You could also check your log for problems at interlopers.net.
     
  3. eerieone

    aa eerieone

    Messages:
    1,009
    Positive Ratings:
    569
    check if your map is within all 3 grids of the views
     
  4. l3eeron

    l3eeron L8: Fancy Shmancy Member

    Messages:
    594
    Positive Ratings:
    86
    sounds like there is one huge brush, or an error in an awkward brush....


    It's something with a brush somewhere, I would bet.
     
  5. luxatile

    aa luxatile deer

    Messages:
    2,289
    Positive Ratings:
    1,349
    Oh, and you might find something if you look at the list of errors (Alt+P I believe).
     
  6. FaTony

    FaTony Banned

    Messages:
    902
    Positive Ratings:
    160
    You somehow made a VERY HUGE brush, or did mess with the vertex tool.
     
  7. Ninjilla

    Ninjilla L7: Fancy Member

    Messages:
    445
    Positive Ratings:
    55
    I'll check later tonight, its Halloween, gonna be busy with peeps :p

    Im guessing its the vertex tool, I made a ramp that goes up at an odd angle, and put a wall to it, which may be the prob. Ill check, thankd guys :D