Odd display issue in hammer

Discussion in 'Mapping Questions & Discussion' started by thedutchamn, Jan 6, 2010.

  1. thedutchamn

    thedutchamn L1: Registered

    Messages:
    4
    Positive Ratings:
    0
    I have never encounter this before until today, but during editing of a new level the 3d view goes to my top and front view as well, then breaks up the pixels. My screen goes black and then i get a box showing up saying my display driver has failed but recovers. My card is a geforce 9800 never went above 47 degrees while the error was occurring (although my memory clock and core clock both spiked at this time). I haven't updated any drivers, it just all of the sudden today started doing this. Any one have an idea or fix? i went ahead and updated my display driver still does it right off the bat, and i even rerolled my drivers back to out of the box still freaks out. It does this on any map, even finished ones where it worked yesterday.... im quite puzzled and i have tried googeling this and nothing. Im about to try uninstall and reinstalling. I have refreshed sdk content as well as reset game config. I included a screen shot of the error in progress. I dont get it, hope reinstall helps, cause at this point it would mean i would be unable to use hammer and would have to go back to UT3 editing which is almost a dead community at this point :( any help would be nice.
     
  2. thedutchamn

    thedutchamn L1: Registered

    Messages:
    4
    Positive Ratings:
    0
    Oh to add

    I should also add when i play a game, any game for hours on end i have no issues. This is a hammer specific problem, my card is fine.
     
  3. Undies

    Undies L1: Registered

    Messages:
    45
    Positive Ratings:
    9
    Only thing I can say is that technology is flaky, things work one day and don't on others. Drivers help, update, that's what it's for. :rolleyes:
     
  4. thedutchamn

    thedutchamn L1: Registered

    Messages:
    4
    Positive Ratings:
    0
    what i meant by i hadn't updated was that i hadn't updated today then had an issue. same drivers as yesterday just now wont work. I always keep up to date. Just mean today i booted up and it doesn't work anymore, system is same as before when everything worked.
     
  5. martijntje

    martijntje L8: Fancy Shmancy Member

    Messages:
    539
    Positive Ratings:
    168
    Cant help you, but I can say this: I had a problem like this before, expect for the error box, so basicly my 3d view was fucked up, but I could still do anything I wanted to. restarting hammer fixed it.