no custom stuff showing in hammer

Discussion in 'Mapping Questions & Discussion' started by grazr, May 1, 2010.

  1. grazr

    aa grazr Old Man Mutant Ninja Turtle

    Messages:
    5,436
    Positive Ratings:
    3,564
    So, i have some custom content i'm trying to use, for both Panamint and the ctf contest, but none of it shows in hammer.

    Any ideas?

    Don't ask me whether it's in the right directory because out of shere frustration i dropped the files into every directory and they still don't show in hammer.
     
  2. Tapp

    Tapp L10: Glamorous Member

    Messages:
    776
    Positive Ratings:
    211
    Can hammer find the vmt files in the directories? Because when I tried making custom stuff it just appeared as purple checkers until I had applied it, refreshed, applied again and refreshed again.
     
  3. grazr

    aa grazr Old Man Mutant Ninja Turtle

    Messages:
    5,436
    Positive Ratings:
    3,564
    Refreshed sdk content, you mean? Right now i am getting purple checkers for textures, they don't show up in the texture browser, and models don't show either.

    Edit: doubling checking, models are showing, but textures arn't.
     
    Last edited: May 1, 2010
  4. Tapp

    Tapp L10: Glamorous Member

    Messages:
    776
    Positive Ratings:
    211
    Would this fall into the 'update broke hammer' category? Or have valve fixed it?
     
  5. grazr

    aa grazr Old Man Mutant Ninja Turtle

    Messages:
    5,436
    Positive Ratings:
    3,564
    I don't know.. i just realised the swamp pack is working for me, so custom materials are working, just no sprites. Having looked into it more, no sprites are showing up in the textures browser, but sprites still work if i type in the directory manually. Just Psy's custom "ctf block" sprites are showing up as purple checker boards.

    I'll go look at the vtf's...

    edit: got it working.. heh
     
    Last edited: May 1, 2010