Minor issue with Source SDK

Discussion in 'Mapping Questions & Discussion' started by Azy, Jun 3, 2011.

  1. Azy

    Azy L1: Registered

    Messages:
    8
    Positive Ratings:
    19
    Has anyone else had this problem, it might turn out to be something stupid like a setting turned off or something but I cant figure it out. Basically when you have a spotlight selected in your 3D view i am pretty sure your suppost to see 1 or 2 cones indicating the light direction of the spotlight but for who knows how long I havent been albe to see them. In fact I had to make my last map from guess work and viewing the lights effect after a compile, I should have really attempted to fix it earlier but ive been pretty busy.

    So if anyone has any advice or a fix please let me know, personally I'm thinking its another update thats broken it or something, like that time an update broke the model browser for a while.
     
  2. Ravidge

    aa Ravidge Grand Vizier

    Messages:
    1,544
    Positive Ratings:
    2,517
    :helpers: button, top toolbar.
     
  3. Azy

    Azy L1: Registered

    Messages:
    8
    Positive Ratings:
    19
    OHHHH your kidding me? see I told you itd be something stupid, what a waste of a thread eh?

    But thank you anyway......1000 + hours on source SDK and I diddnt know THAT!
     
  4. tyler

    aa tyler snail prince, master of a ruined tower

    Messages:
    5,035
    Positive Ratings:
    4,496
  5. Shanghai

    Shanghai L6: Sharp Member

    Messages:
    394
    Positive Ratings:
    383
    'cept the self-destruct button. Generally a good idea to avoid pressing that one.
     
  6. A Boojum Snark

    aa A Boojum Snark Toraipoddodezain Mazahabado

    Messages:
    4,769
    Positive Ratings:
    5,535
    What he said. :carve: Don't touch that one.
     
    • Thanks Thanks x 4