Map missing bsp problem

Discussion in 'Mapping Questions & Discussion' started by skipperlink, Jan 2, 2016.

  1. skipperlink

    skipperlink L1: Registered

    Messages:
    34
    Positive Ratings:
    7
    Hello! i am currently working on my map koth_skip and when i went to compile it it ran the version of the map that i last compiled, i used to fix it by using "save as" and renaming the map, but no, the issue was still there, so i went and took out all my old koth_skip bsp, and vmf and kept koth_skip_a4 (the renamed one) and now i have this issue
     

    Attached Files:

  2. Vel0city

    aa Vel0city personal pick-pocketing parrot

    Messages:
    1,880
    Positive Ratings:
    1,487
    This is likely due to a compile error in the VBSP stage of your compile. Both VVIS and VRAD need the bsp file generated by VBSP to run, otherwise you get this error. Run your compile log trough here to see what error is causing VBSP to not put out a bsp file.
     
    • Thanks Thanks x 1
  3. Crowbar

    aa Crowbar perfektoberfest

    Messages:
    1,417
    Positive Ratings:
    1,138
    Your BSP wasn't compiled. It's probably due to an fatal error. Don't you have displacements with tool textures or entity displacements? They're only reasons of not continued BSP i met, they're probably much more.
     
    • Thanks Thanks x 1
  4. skipperlink

    skipperlink L1: Registered

    Messages:
    34
    Positive Ratings:
    7
    Thanks a bunch! it turned out i did something with a displacement and i solved the problem!