Leaking Problem

  • Site Migration: See bugs? Report them here. Want something changed or have an idea? Suggest it here.

FishyUberMuffin

War Paints Everywhere
Apr 26, 2015
977
I have looked all around the map and i could not find the leak that is casueing my problem. 20170730102140_1.jpg Capturemappingdiffrent.PNG
Should I upload the vmf file so you guys and gals can find the leak that i can not find?
 

Dadema

L-3: Not very succesful map maker
Jan 27, 2016
164
You can load in the pointfile to see where the leak is.
Go to map>load pointfile and a red line while appear in hammer pointing you exactly where the leak is
 

Vel0city

func_fish
aa
Dec 6, 2014
1,947
And before you go "it's pointing to nothing in the blackness", that means an entity origin is leaking and misplaced from the actual entity. Look up the Developer Wiki on leaks, it has a special paragraph dedicated to re-aligning entity origins.
 

FishyUberMuffin

War Paints Everywhere
Apr 26, 2015
977
You can load in the pointfile to see where the leak is.
Go to map>load pointfile and a red line while appear in hammer pointing you exactly where the leak is
It said that i can not load the point fileCapturekeak.PNG
 

mat_phong 0

L1: Registered
Jul 10, 2017
24
are you using decals? if yes, check if there are any misplaced decals entering the void. if you spawned a light and it's not properly placed, that could be a problem. also, more entities than just lights can make leaks in your map.
 

Corrupt

L1: Registered
Jul 20, 2017
2
Could you please post the compile log? Also in the compile options what is VIS set to?