1. On August 16th at 9pm CST, the site will be put in to read only mode for maintenance. Maintenance should not take longer than an hour.

Help TF2 textures and entities gone!

Discussion in 'Mapping Questions & Discussion' started by 00000000000000000000000, Aug 17, 2008.

  1. 00000000000000000000000

    00000000000000000000000 L4: Comfortable Member

    Messages:
    175
    Positive Ratings:
    19
    I don't know what happened, but now when I open my map all the Tf2 are replaced by either hl2 textures or are just white, and my entities are obsolete. Can anyone help?

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  2. 00000000000000000000000

    00000000000000000000000 L4: Comfortable Member

    Messages:
    175
    Positive Ratings:
    19
    Wow that was odd, I restarted hammer and it's gone back to normal. Ah sorry bout this guys.
     
  3. Beetle

    Beetle L9: Fashionable Member

    Messages:
    627
    Positive Ratings:
    141
    I'm glad you fixed it, but just for anyone that doesn't know, the white textures in your pic can be caused by using textures, deleting the textures used in some manner, closing hammer, then opening it again with those textures missing. It tries to use textures that don't exist. Yours could have just been an error/bug, too, just saying.
     
    • Thanks Thanks x 1
  4. MangyCarface

    aa MangyCarface Mapper

    Messages:
    1,616
    Positive Ratings:
    1,275
    Most likely you opened hammer in hl2 mode.
     
  5. Altaco

    Altaco L7: Fancy Member

    Messages:
    485
    Positive Ratings:
    121
    This is what happened. I did it once and it looked exactly like that.
     
  6. Demitri Omni

    Demitri Omni L2: Junior Member

    Messages:
    53
    Positive Ratings:
    3
    For some reason, that happened to me constantly with the "noentry" TF2 texture a lot. It just did it one day and never reappeared properly.