*HELP No player start problem

Discussion in 'Mapping Questions & Discussion' started by JLx14, Sep 30, 2009.

  1. JLx14

    JLx14 L1: Registered

    Messages:
    14
    Positive Ratings:
    0
    I put in spawn points for both teams and when im compiling, it says im missing a file. which i dont know what it is. i also check my map problems using alt p and says i dont have any player starting points when i do. Can anyone help me please??? i worked really hard on this map and i dont want to redo the whole map over again.:(
     
  2. drp

    aa drp

    Messages:
    2,251
    Positive Ratings:
    2,551
    what is the name of the entity you're placing for player spawns?
    are they touching the ground?
     
  3. martijntje

    martijntje L8: Fancy Shmancy Member

    Messages:
    539
    Positive Ratings:
    168
    create a info_payer_start entity (anywhere in the map)
     
  4. Cameron:D

    Cameron:D L6: Sharp Member

    Messages:
    363
    Positive Ratings:
    146
    The info_player_start doesn't get used but it clears up that problem. You should use info_player_teamspawn as your spawn points. As for the missing file, what is the name of the file, also check your map name has no spaces in it, use _ instead.
     
  5. JLx14

    JLx14 L1: Registered

    Messages:
    14
    Positive Ratings:
    0
    i did. i made it and it still says i dont have it. i remade the spawn point for the 3rd time and still the problem. but then it fixed itself when i try to compile it right now. so yah