Having problems with Achievement maps

Discussion in 'Server Discussion' started by bullg0d, Apr 5, 2010.

  1. bullg0d

    bullg0d L1: Registered

    Messages:
    19
    Positive Ratings:
    0
    I'm trying to run some achievement maps on my server. Every time someone (the first person) dies after the server restarts on certain maps, the server crashes.

    It like it crashes when the person spawns. I'm not understanding why this is. Works fine for some maps, but unfortunately, it does it on all the maps I would actually like to run.

    I know these maps work because I've been on servers that they run on. I've actually loaded the maps from my (client) tf/maps folder to the server.

    Any suggestions?
     
  2. hankinator

    hankinator L1: Registered

    Messages:
    9
    Positive Ratings:
    0
    1. Make sure the server is installed correctly.

    2. Reupload the map cause it might of been corrupt during the upload or something of that nature.

    3. Clear the server.cfg except for hostname and rcon_password.

    4. Try using a different achivement map and renaming it?
     
  3. bullg0d

    bullg0d L1: Registered

    Messages:
    19
    Positive Ratings:
    0
    Do you think it may be because I have respawntimes disabled on the server.cfg? Maybe they're built into the map? Could that cause the problem?

    The server.cfg is vanilla except for that...

    **EDIT**
    I removed it from the .cfg, didnt help. Still same prob.
     
    Last edited: Apr 5, 2010
  4. hankinator

    hankinator L1: Registered

    Messages:
    9
    Positive Ratings:
    0
    Try another map and die on that and see what happens.

    What mods do you have running per chance?
     
  5. bullg0d

    bullg0d L1: Registered

    Messages:
    19
    Positive Ratings:
    0
    It works fine on other maps. I have Meta 1.8.0 & SM 1.3.1 running. The only plugin I have running is rtd.

    I've got the respawn timer disabled, and mp_idledealmethod 0 set. Thats it.. It's pretty vanilla.

    The server is new from FPSGameServers, I just got it Saturday. This a.m. I reloaded the entire server, cleaned up my server.cfg (I was using one from another server I had) and still have the same problem with the maps I'm trying to run.

    When I open the console in-game there's all kinds of errors of it missing stuff. What I dont understand about that is.. I've gone into a server playing the map I wanna run, downloaded the map from said server, uploded the map from my (client) tf/maps folder to my server and still have the same problem. I dont understand how they can get the map to work and I cant.. I'm using their map..

    It's frustrating to say the least..

    I also tried running the maps before I reloaded MM & SM on the default server.cfg, still no luck.
     
    Last edited: Apr 6, 2010
  6. hankinator

    hankinator L1: Registered

    Messages:
    9
    Positive Ratings:
    0
    Okay. Try removing meta mod and sourcemod. What achievement maps are you trying out exactly?