Has Anyone Else Had This Issue

Discussion in 'Mapping Questions & Discussion' started by ca$hregister9, Jul 25, 2016.

  1. ca$hregister9

    ca$hregister9 L1: Registered

    Messages:
    3
    Positive Ratings:
    0

    Ive never had this issue with the model browser before I can't click anything in the model browser I just got a new computer if that has anything to do with it
     
  2. AlienRadar

    AlienRadar L1: Registered

    Messages:
    17
    Positive Ratings:
    2
    Restart hammer.
     
  3. ca$hregister9

    ca$hregister9 L1: Registered

    Messages:
    3
    Positive Ratings:
    0
    I did but i'm still having the same issue
     
  4. Vel0city

    aa Vel0city func_fish

    Messages:
    1,909
    Positive Ratings:
    1,530
    This is caused by game files being corrupt or missing. To fix this, close all applications using TF2 content (Hammer, CompilePal, GCFScape, etc), then go to Steam->right-click Team Fortress 2 in the game library on the left->Properties->Local Files->Verify integrity of game cache. This will replace any missing or corrupt files.
     
    • Thanks Thanks x 1
  5. UKCS-Alias

    aa UKCS-Alias Mann vs Machine... or... Mapper vs Meta?

    Messages:
    1,264
    Positive Ratings:
    748
    I sometimes have that i open the browser, i see the menu work fine, but i cant click anything aswel. But i only have to reopen the model browser in that case and not hammer.
     
  6. ca$hregister9

    ca$hregister9 L1: Registered

    Messages:
    3
    Positive Ratings:
    0
    verifying the game cache seemed to work thank you everyone :)