hammer problem

Discussion in 'Mapping Questions & Discussion' started by maxtraxv2, Feb 13, 2009.

  1. maxtraxv2

    maxtraxv2 L3: Member

    Messages:
    103
    Positive Ratings:
    3
    i know this is gonna sound really dumb, but meh

    when i open hammer then click brush make tool the try to make one
    it just moves the view around...idk what it is that ive done....

    im NOT talking about the cam view...
     
    Last edited: Feb 13, 2009
  2. Queops

    Queops L2: Junior Member

    Messages:
    77
    Positive Ratings:
    3
    I'm not quite sure what's the problem, maybe you happen to mis-press the Z key that triggers mouse navigation on 3D view?
     
  3. maxtraxv2

    maxtraxv2 L3: Member

    Messages:
    103
    Positive Ratings:
    3
    no not the cam, its the top and side veiws i know how to use the "z" for the cam
     
  4. Queops

    Queops L2: Junior Member

    Messages:
    77
    Positive Ratings:
    3
    I don't see a reason why shouldn't the block tool work.. try dragging a square on the top view, it's gotta work... or else I can't help you any further. Btw... press enter to create the actual block lol
     
  5. maxtraxv2

    maxtraxv2 L3: Member

    Messages:
    103
    Positive Ratings:
    3
    lol i know all that im not 100% new

    i cant get the tool to work the draging parts the problem becuase it just moves the viewof top...
     
  6. A Boojum Snark

    aa A Boojum Snark Toraipoddodezain Mazahabado

    Messages:
    4,769
    Positive Ratings:
    5,536
    When space is held down you can drag the viewports with the mouse, much like you drag the image in photoshop... so it sorta sounds like the spacebar input is stuck. Have you tried restarting Hammer or your computer?
     
  7. maxtraxv2

    maxtraxv2 L3: Member

    Messages:
    103
    Positive Ratings:
    3
    yer must be my wireless key board stuffing up its working now anys