Hammer has no Textures?

Discussion in 'Mapping Questions & Discussion' started by Shanghai, Sep 27, 2011.

  1. Shanghai

    Shanghai L6: Sharp Member

    Messages:
    394
    Positive Ratings:
    217
    Everything shows up as shaded grayness even though I have it set to show textures in the 3D view. If I examine a face with the texture tool, it tells me that it has a name, but a little black thumbnail with the text "No image" in the top left. I'm assuming this problem is because I moved all my Steams to an external hard drive, and Hammer had a tough time with the move. If I re-install hammer, things should get better, yes?
     
  2. Fr0Z3nR

    aa Fr0Z3nR Creator of blackholes & memes. Destroyer of forums

    Messages:
    6,391
    Positive Ratings:
    4,906
    Yea, it sounds like your file directories are messed up, or just missing. Reinstalling should fix that.

    Note you will also need to reDL any theme packs (ie, swamp, construction, bulletcrops)
     
  3. Shanghai

    Shanghai L6: Sharp Member

    Messages:
    394
    Positive Ratings:
    217
    Ah, thanks for the theme pack reminder. I would've completely missed that.
     
  4. A Boojum Snark

    aa A Boojum Snark Toraipoddodezain Mazahabado

    Messages:
    4,769
    Positive Ratings:
    5,527
    Did you accidentally set the SDK Launcher to a game other than TF2?
     
  5. Shanghai

    Shanghai L6: Sharp Member

    Messages:
    394
    Positive Ratings:
    217
    No, I know it was TF2. I think it just needs a re-install.
     
  6. crankeeyankee4

    crankeeyankee4 L1: Registered

    Messages:
    1
    Positive Ratings:
    0
    I have the same problem. I uninstalled, but I still have the problem.