Hammer': Forgetting functions

Discussion in 'Mapping Questions & Discussion' started by Jayden, Aug 8, 2010.

  1. Jayden

    Jayden L1: Registered

    Messages:
    42
    Positive Ratings:
    1
    Ok, I'm having a strange bug happen with hammer. I'll create a brush, ctrl+T it and add whatever functions/triggers/script I need. I'll complete it, close it. If I open it back up, either by properties-right-clicking or ctrl+t'ing again, it will appear as if nothing's there. Despite this, if I close hammer and repopen it, presto, it's fine.

    What's going on here?

    Thanks
     
  2. alecom

    alecom L8: Fancy Shmancy Member

    Messages:
    516
    Positive Ratings:
    120
    Check that you have :ig: button off, you want either groups or objects mode - you'll see the options for those at the side bar.
     
    • Thanks Thanks x 1
  3. Jayden

    Jayden L1: Registered

    Messages:
    42
    Positive Ratings:
    1
    Ha what a derp-tard I am. This happens when you're working in solids mode rather than objects or groups
     
  4. LeSwordfish

    aa LeSwordfish semi-trained quasi-professional

    Messages:
    4,106
    Positive Ratings:
    6,006
    I did the exact same thing- made one door nearly thirty times, and ended up almost crying with frustration. You arent alone.
     
  5. Micnax

    aa Micnax I maek map

    Messages:
    2,056
    Positive Ratings:
    1,382
    And here. I also make try to make block brushes with the arch tool still selected too...
     
  6. Jayden

    Jayden L1: Registered

    Messages:
    42
    Positive Ratings:
    1
    WE PLAY TOGETHER
    WE DERP TOGETHER

    INTERNET HIGH-FIVE o/\o