Hammer Error Makes Mapping Impossible

Discussion in 'Mapping Questions & Discussion' started by Sonicite, Jul 8, 2012.

  1. Sonicite

    Sonicite L1: Registered

    Messages:
    4
    Positive Ratings:
    0
    Hey guys. So, I used to do some mapping, but then I switched to Mac. I finally used Bootcamp and now I'm running Windows 7 32 bit. I reinstalled Source SDK so that I could get back into mapping, but there's a huge problem. Every time I add a prop or brush to the map, nothing shows up, besides the wireframe. I've tried troubleshooting this, but failed to find anything helpful to fix the problem. I uninstalled and reinstalled Source SDK, reset the game configuration, refreshed Source SDK content, and yet nothing works. All brushes just look like blank cubes with outlines and all props are either invisible or just wireframes. Can someone lend me a hand here? Thanks guys.
     
  2. phi

    aa phi Let Pain Be Your Guide

    Messages:
    804
    Positive Ratings:
    1,585
    Does your 3d viewport look like this?
    [​IMG]
    If so, then you've got it set to "3d wireframe" under "camera" in the viewport. Change it to "3d textured" or "3d shaded textured". I can provide more screenshots if that is the case.

    If not, someone else will have to provide an answer.
     
    • Thanks Thanks x 1
  3. Sonicite

    Sonicite L1: Registered

    Messages:
    4
    Positive Ratings:
    0
    Heh, didn't realize it was as simple as that. Thanks a lot! Sorry if my question was kind of.... Really dumb. It's been almost a year since I had the chance to do any mapping. Thanks again. And yes, it worked.