1. Hey there Guest,

    The game servers have moved to semi-dedicated hardware and IPs have changed. Please see front page server widget for up-to-date game server information.

Functions problem

Discussion in 'Mapping Questions & Discussion' started by LuisReefTank, Feb 28, 2011.

  1. LuisReefTank

    LuisReefTank L1: Registered

    Messages:
    14
    Positive Ratings:
    0
    Yet another problem, heres what it is:
    Suddenly when i click any of my triggers it will have no proriaties, it will show me a window saying "Brush with 6 faces" but my trigger_multiple wont apear there.
    Its the same will all the others, for teleports or anything, it will only show me its VISgroup.

    Any solutions?
     
  2. Seba

    aa Seba DR. BIG FUCKER, PHD

    Messages:
    2,363
    Positive Ratings:
    2,692
    Set your selection mode (upper right) to Groups.
     
  3. YM

    aa YM LVL100 YM

    Messages:
    7,099
    Positive Ratings:
    5,920
    :ig: Make sure this ISN'T pressed. Which will change you from solids back to object or groups (what seba described)

    Objects ignores user added groups but keeps multiple-brush entities as one unit so triggers still work, but solids will treat every brush as it's own thing, which ruins brush ents. This is just a selection mode, it has no impact on compiles etc.
     
  4. LuisReefTank

    LuisReefTank L1: Registered

    Messages:
    14
    Positive Ratings:
    0
    Thanks, you guys are awesome.
     
  5. tyler

    aa tyler snail prince, master of a ruined tower

    Messages:
    5,035
    Positive Ratings:
    4,499
    Haha, oh man. I've been restarting Hammer when I have this problem, assuming it's just another bug.
     
    • Thanks Thanks x 2
  6. LeSwordfish

    aa LeSwordfish semi-trained quasi-professional

    Messages:
    4,115
    Positive Ratings:
    6,436
    I remade the same door nearly forty times.