func_respawnroom & nobuild still can't keep tele from being built

Discussion in 'Mapping Questions & Discussion' started by Open Blade, Aug 21, 2009.

  1. Open Blade

    Open Blade L7: Fancy Member

    Messages:
    439
    Positive Ratings:
    34
    I have my func_respawnroom trigger brush that fits the inside of my spawn room from floor to ceiling and I triple checked it and it fits to the walls exactly. But there is one tiny tiny tiny spot which allows teleport to be built. I even went back in and added a nobuild brush there and still, that one stupid little spot you can build on. It is totally covered with both the respawnroom trigger and the nobuild so why does this one tiny spot allow something to be built?
     
  2. Garner

    Garner L4: Comfortable Member

    Messages:
    154
    Positive Ratings:
    38
    is the area near a wall?

    if so, make sure the wall is at least 16 unit thick, as sometimes even with a properly measured / fitted trigger w/func_respawnroom class assigned, you can build through the wall.

    this is very rare, but i had a similar problem with 4 unit thick walls before.
     
  3. Dr. ROCKZO

    Dr. ROCKZO L8: Fancy Shmancy Member

    Messages:
    580
    Positive Ratings:
    159
    I'd check what Garner suggested, it's happened before to me too..
     
  4. Steff0o

    Steff0o L6: Sharp Member

    Messages:
    295
    Positive Ratings:
    115
    place a prop there...
     
  5. Open Blade

    Open Blade L7: Fancy Member

    Messages:
    439
    Positive Ratings:
    34
    that's a good idea. even something small should do the trick.

    It wasn't close to the wall, but on a func_detailed stair case.