Error when trying to run map

Discussion in 'Mapping Questions & Discussion' started by Adawby, Dec 9, 2016.

  1. Adawby

    Adawby L1: Registered

    Messages:
    23
    Positive Ratings:
    3
    Hello! I'm having trouble running my map, as every time I try to run my map I get this window pop-up about an error.[​IMG]

    Here is the error I get:

    [​IMG]
     
  2. Three Million

    Three Million L5: Dapper Member

    Messages:
    201
    Positive Ratings:
    65
    What happens if you click yes or no? Did you try re-installing hammer?
     
  3. Vel0city

    aa Vel0city func_fish

    Messages:
    1,931
    Positive Ratings:
    1,540
    This means that the VBSP stage of your compile failed and didn't generate a bsp (aka your map) so that both VVIS and VRAD can't do work. Windows then spits out this error.

    Copy your compile log, then paste it into here: http://www.interlopers.net/index.php?page=errors then click Check Log. It'll tell you what's wrong and how to fix it.
     
  4. Adawby

    Adawby L1: Registered

    Messages:
    23
    Positive Ratings:
    3
    I found and fixed the problem!

    Turns out a displacement had gone bad and was preventing my map from compiling.

    Thanks in particular, Vel0city for that handy error checking site. Bookmarked for sure!
     
  5. Crowbar

    aa Crowbar perfektoberfest

    Messages:
    1,441
    Positive Ratings:
    1,192
    For future: displacements are always world, always with rendered textures.