Custom texture problem

Discussion in 'Mapping Questions & Discussion' started by AWESOME-O, May 5, 2008.

  1. AWESOME-O

    AWESOME-O L10: Glamorous Member

    Messages:
    782
    Positive Ratings:
    67
    Ugh, i feel so bad to ask for this :(
    it will prob get asked way to much, but here it goes:

    I've made an custom texture of this picture:
    [​IMG]
    I have extracted everything to the right place, but it still doesn't work (D:\Games\Steam\steamapps\<usernameofftheproLolz1337>\team fortress 2\tf\materials\nsfw
    Do i have to change some options here:
    [​IMG]
    [​IMG]

    I dont see any problem, but in hammer they show up as purple black.
     
  2. YM

    aa YM LVL100 YM

    Messages:
    7,099
    Positive Ratings:
    5,745
    and you've got all the names right in the .vmt?
     
  3. AWESOME-O

    AWESOME-O L10: Glamorous Member

    Messages:
    782
    Positive Ratings:
    67
    yes
    [​IMG]
    [​IMG]
     
    Last edited: May 5, 2008
  4. YM

    aa YM LVL100 YM

    Messages:
    7,099
    Positive Ratings:
    5,745
    well there is your problem!

    your vmt is totally f**ed

    it should say this:



    "LightmappedGeneric"
    {
    "$basetexture" "nsfw/enzo"
    "$translucent" 1
    }




    [unspecific rant]I hate programs that make things for you, than means idiots who don't understand what is going on cry for help when they do it wrong rather than having the understanding to fix it[/unspecific rant]

    [/specific rant]Use the photoshop plugin and make the vmt files by hand!!![/specific rant]
     
    • Thanks Thanks x 3