Custom soundscape problem

Discussion in 'Mapping Questions & Discussion' started by Grubzer, Jul 18, 2016.

  1. Grubzer

    Grubzer L4: Comfortable Member

    Messages:
    186
    Positive Ratings:
    36
    I created custom soundscape, and its playing in-game, but some of the sounds are played as noise. Help please
     
  2. Blinx

    Blinx L69: Deviant Member

    Messages:
    69
    Positive Ratings:
    39
    Sorry but, wut? Could you explain this a little more?
     
  3. sevin

    aa sevin

    Messages:
    959
    Positive Ratings:
    686
    Are you using custom sounds? Sometimes they will be distorted when they are first cached, just move them out and back into the folder you have them in and it should fix itself.
     
  4. EksCelle

    EksCelle L1: Registered

    Messages:
    42
    Positive Ratings:
    101
    Or you could try clearing your sound.cache, just delete any .cache in your "custom" folder and sound.cache in the "sound" folder. Restart the game (or do snd_restart) and it should be all fine.
     
  5. Grubzer

    Grubzer L4: Comfortable Member

    Messages:
    186
    Positive Ratings:
    36
    as soon as soundscape enables, some sounds are played, and some are played as white noise. (Sound when radion cannot catch any radio station)
     
  6. Blinx

    Blinx L69: Deviant Member

    Messages:
    69
    Positive Ratings:
    39
    Ah okay, then listen to the above replies, like they said, it's when sounds are badly cached/not cached