Custom models on a live server

Discussion in 'Mapping Questions & Discussion' started by willv, May 22, 2019.

  1. willv

    willv L1: Registered

    Messages:
    3
    Positive Ratings:
    0
    I recently made a slightly edited version of an existing TF2 map. I added a reskined model to replace some components of the old map and look kind of goofy. Locally and on a separate computer the map runs fine when I view it as Create Server. I got it loaded onto the server I play on and the reskin was now the standard model and other dynamic_props had reverted to ERROR which were actually Saxton Hale models.

    Is there a server setting I can use to view what it would look like in a live server? I thought it might be sv_pure related but I haven't found anything in my searches indicating what I did wrong or what server command might of been required.
     
  2. Erk

    Server Staff Erk erk

    Messages:
    348
    Positive Ratings:
    904
    sv_pure 2 is the command to check if a custom asset is packed into the bsp
     
    • Like Like x 1
  3. willv

    willv L1: Registered

    Messages:
    3
    Positive Ratings:
    0
    Thanks heaps for the reply, I didn't realise it went up to 2. Looks like the server it was put on has Models and specific things as Trusted Sources Only, which I assume might be the cause?

    I only used Hammer to compile it. Would using VIDE possibly solve the issue?
     
  4. Da Spud Lord

    aa Da Spud Lord L0: Crappy Member

    Messages:
    1,080
    Positive Ratings:
    737
    Hammer will not pack assets into the map. You will need to use a packing tool, such as VIDE, to do that.
     
    • Thanks Thanks x 1
  5. willv

    willv L1: Registered

    Messages:
    3
    Positive Ratings:
    0
    Aaah my stupid, thanks so much for the replies.