crash when spawning on my map

Discussion in 'Mapping Questions & Discussion' started by Prestige, May 26, 2010.

  1. Prestige

    aa Prestige im not gay anymore

    Messages:
    1,774
    Positive Ratings:
    1,530
  2. Porkchop

    Porkchop L1: Registered

    Messages:
    42
    Positive Ratings:
    11
    Well, Interlopers shows no errors in the compile log (aside from the usual skybox cubemap issue), and I don't really see anything wrong in the vmf itself (that I can see from my knowledge), but I took this picture.

    http://i45.tinypic.com/j0lg1e.png

    Notice how the health bar says %HEAL with a waterdrop? Do you have something in your map that modifies your health in anyway? If so that's probably causing the issue.
     
    • Thanks Thanks x 1
  3. Geal

    Geal L4: Comfortable Member

    Messages:
    162
    Positive Ratings:
    56
    Also packing in .nav files can cause crashes, you pack in any files?

    Oh, and %HEAL seems to be the game's function showing your current health.
     
    • Thanks Thanks x 1
  4. Porkchop

    Porkchop L1: Registered

    Messages:
    42
    Positive Ratings:
    11
    Went to edit my post and my internet crapped out for a few minutes :(

    Anyways, looking at my screenshot again, and trying a compile a few more times when fiddling with things, it seems to show me as a disguised spy of the opposite team everytime.
     
  5. A Boojum Snark

    aa A Boojum Snark Toraipoddodezain Mazahabado

    Messages:
    4,769
    Positive Ratings:
    5,535
    Check your hud/watcher/path/link/etc settings. If a PL hud is set up wrong it can cause a crash when it attempts to load (which occurs at spawn).

    edit: bothered to look at it while waiting for youtube. You don't have the start/end paths nor the CP1 linked path set in the watcher. That's your problem. The hud attempts to initialize and it goes "omgwtfbbq no paths" D: D: :( *die*
     
    • Thanks Thanks x 2
    Last edited: May 27, 2010